Bosch regulator CW 400

KategorijaGRIJANJE » Kotlovi » Kotlovi na plin » BOSCH toplinska tehnika » Regulacija za plinske uređaje » Vanjska regulacija
BrandBosch Hrvatska
Part No
Opis artikla
Regulator sustava vođen vanjskom temperaturom, za plinske i uljne kotlove, do 4 kruga grijanja i 2 kruga za pripremu tople vode. Za jednostavne i složene instalacije grijanja.
Komunicira s kotlom/instalacijom posredstvom EMS BUS. Automatska konfiguracija i individualizacija svih modula spojenih na EMS BUS (kompatibilnih s MM,…, MS…,MC400 i MB Lan.
Mogućnost spajanja termostata CR… kao daljinskih upravljača za svaki krug grijanja.
Tjedno programiranje svakog kruga grijanja i pripreme tople vode, programi za godišnji odmor i praznike, automatsko prespajanje ljeto/zima, s MM100 mogućnost upravljanja krugovima konstantne temperature (zagrijavanje vode u bazenu), vizualni prikaz potrošnje energenta, intervali održavanja i kodovi grešaka, kontekstualna funkcija help (pomoći). Instaliran osjetnik temperature, LCD grafički zaslon pozadinski osvijetljen, s reprodukcijom konfiguracije hidraulike sustava, dodirne tipke.
Zidno instaliranje (i s funkcijom termostata) ili na bočnu stranu kotla, isporučuje se sa osjetnikom vanjske temperature.
Može se spojiti na Bosch kotlove opremljene s Bosch Heatronic 3® ili 4®. Može se spojiti na modul MB Lan daljinskog upravljanja posredstvom aplikacije.
Otvori privitak
Naši partneri